Lagkagebunde:
2 æg
50 g sukker
1 tsk vanilieessens
50 g mel
Fyld:
100 g mørk chokolade
80 g smør
1 spsk mælk
175 g flormelis
Karamel:
50 g sukker
2 spsk vand
Æg og sukker piskes lys og luftigt i ca 10 min
Tilsæt vanilieessens. Sigt melet i og vend det med en metalske.
Tegn en cirkel på 13 cm i diameter på bagepapir. Hæld 1/4 af dejen og glat ud så den følger omkredsen af cirklen
Gør det samme med resten af dejen, så du får 4 lagkagebunde i alt. Stil dem i en forvarmet ovn ved 200 grader indtil de er gyldenbrune (ca 8 min)
Chokoladen smeltes over vandbad
Smør, mælk og flormelis piskes lyst og luftigt
Rør den smeltede chokolade i
Den færdige lagkagebund.
Karamellen: Sukker og vand kommes i en tykbundet pande. Røres hele tiden under opvarmning indtil massen bliver lysebrun. Karamellen hældes over den lagkagebund der skal øverst i kagen. Lav karamellen stivne.
Læg en lagkagebund i bunden og derefter fyldet og gentag dette indtil du har brugt alle lagkagebundene. Den karameldækkede lagkagebund skal øverst
Kom chokoladefyld på siderne og pynt med resten af chokoladefyldet
Mums!