Jeg kom noget blandet grøn salat i bunden, mango, granatæble, forårsløg og tynde skiver af dyrekøllen. Dressingen blev lavet af trøffelolie, citron og peber. Trøffelolien smagte helt fantastisk til salaten og løftede det hele op samtidig med at den gav salaten en utrolig dybde.
søndag den 25. marts 2012
Salat med røget dyrekølle, mango og ganatæble...
Min papsvigerfar elske at gå på jagt og det kommer der (heldigvis for os) noget rigtig lækkert kød ud af. Noget af kødet bliver frosset, og noget af det bliver røget på det lokale røgeri. Vi var heldige at få et rigtigt lækkert stykke nyrøget dyrekølle af svigermutti og besluttede os at lave en god salat af det.
Jeg kom noget blandet grøn salat i bunden, mango, granatæble, forårsløg og tynde skiver af dyrekøllen. Dressingen blev lavet af trøffelolie, citron og peber. Trøffelolien smagte helt fantastisk til salaten og løftede det hele op samtidig med at den gav salaten en utrolig dybde.
Jeg kom noget blandet grøn salat i bunden, mango, granatæble, forårsløg og tynde skiver af dyrekøllen. Dressingen blev lavet af trøffelolie, citron og peber. Trøffelolien smagte helt fantastisk til salaten og løftede det hele op samtidig med at den gav salaten en utrolig dybde.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar