Hjemmelavet bearnaise:
Bernaise essens:
1 spsk smør
1 spsk finthakket frisk persille
2 spsk finthakket frisk estragon
2 spsk finthakket løg
1 laurbærblad
3 spsk hvidvinseddike
3 spsk vand
Smelt smørret og kom de resterende ingredienser i. Lad det koge ind og tag det af varmen når væden er halveret. Si det så du har essensen i en skål
Bernaise sauce:
bearnaise essens
4 spsk koldt vand
3 past. æggeblommer
125 g smør
1 spsk finthakket frisk persille
1 spsk finthakket frisk estragon
bouillon, salt og peber efter smag
Kom bearnaise essensen i en gryde under svag varme. Tilsæt æggeblommer lidt efter lidt og under konstant omrøring. Kom smør i, i små klumpper indtil saucen bliver tyknet. Smag til med bouillon, salt og peber og tilsæt persille og estragon.
Marinerede lynstegte grøntsager:
1/2 squash
1/2 peberfrugt
1/2 løg
2 gulerødder
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk chilisauce
1 spsk soya
1 spsk engelsk sauce
Jeg brugte denne fremragende chilisauce, som jeg fik af min søde svigermor. Tror den er købt i LIC.
Det hele blandes i en skål, og lynsteges ved høj varme i en wok.
Jeg havde en avocado som havde set bedre dag og som skulle bruges. Jeg blandede den med hvidløg, salt, peber, persille og citronsaft.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar